Michel de Wit is een resultaatgerichte professional met Senior Business/Project Control en Project Management ervaring. Hij is in staat om de bedrijfs- en afdelingsstrategie te vertalen naar de beste invulling van de Finance & Control functie en tegelijkertijd bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hij heeft ruime hands on ervaring in lijnmanagement in Finance & Control functies bij de Top 500 bedrijven van Nederland.

Michel heeft brede kennis van Finance & Control en daarnaast een sterke IT affiniteit. Hij kent de rol van Accounting en Treasury. Dit biedt een solide basis om de Finance afdeling mee te bewegen in beoogde veranderingen binnen een organisatie.

Michel beweegt zich makkelijk binnen een organisatie, legt en onderhoudt contacten op alle niveaus en stimuleert mensen door de gezamenlijke doelen voor ogen te houden.
Hij is oprecht geïnteresseerd in de business en heeft ervaring opgedaan in o.a. Retail, Utilities, Fast Moving Consumer Goods en Aviation.

Na zijn HBO studie heeft hij zich verder gespecialiseerd. Hij heeft een Executive Master in Business Administration en een Master in Finance & Control behaald.

Klik hier voor het uitgebreide CV of klik naar de “opdrachtgevers”.